Prancis group bisnis wis sarujuk kanggo tuku trenyuh operator Lengkap Ngiringake Poker. Ngiringake wis dikonfirmasi ing tondo asto saka persetujuan eksklusif karo Groupe Bernard Tapie, menehi hasil sing bakal bisa ndeleng ing Eropah tenan ndarbeni Lengkap Ngiringake lan kabeh sing kagayut sawijining aset.

Tilt statement ngandika menehi hasil, kang bakal kalebu ing mbayar maneh saka pemain, iku "subyek kanggo sawetara kahanan; pisanan kang wis resolusi sing sarujuk karo Amerika Serikat Departemen Kehakiman", nambah sing wuwus karo Departemen bakal miwiti langsung. Bernard Tapie punika pengusaha prancis lan politisi paling dikenal kanggo kang kepemilikan saka account olahraga Adidas ing taun 1990-an awal, uga minangka presiden ing prancis bal-balan klub Marseille free game slot dening bar.
Kang putra Laurent klompok ngatur direktur muter slot mesin kanggo free. Ngiringake wis sadurungé dirilis a statement criticising ing Alderney Gambling Kontrol Komisi kang kaputusan kanggo njabut saka telung sawijining operasi lisensi nalika disualekno menehi hasil wis dadi cedhak kanggo completion.

Punika Lengkap Ngiringake statement ing lengkap: Full Ngiringake Poker lan Groupe Bernard Tapie Mlebu Persetujuan Disualekno Laurent Tapie, Managing Director saka Groupe Bernard Tapie announced dina sing klompok wis napak asmani persetujuan eksklusif karo Dewan Direksi Lengkap Ngiringake Poker kanggo ndarbeni perusahaan lan kabeh sing kagayut sawijining aset free game slot mesin 3d. Persetujuan iki, kang kalebu ing mbayar maneh saka Ngiringake Lengkap Poker donya-sudhut pemain ing lengkap, subyek kanggo sawetara kahanan; pisanan kang wis resolusi sing sarujuk karo Amerika Serikat Departemen Kehakiman. Rembugan karo Amerika Serikat Departemen Kehakiman bakal miwiti langsung muter video online mesin slot game. Groupe Bernard Tapie wis liwat 30 taun pengalaman ing kawilujengan saka musna tekanan bisnis, karo liwat 40 perusahaan angsal lan ngatur kanggo untung, paling kondhang kang olahraga peralatan buta, Adidas..