loomberry Resorts Corp, operator saka Solaire Resort Casino ing Hiburan Kutha ing Manila, ngandika minggu iki sing grup bisa ngrekam mundhut taun iki amarga penundaan saka casino operasi ing negara. poker 2 straights sing menang.