Dubai Dinas Pariwisata lan Commerce Marketing (Dubai Tourism) Eksekutif Issam Kazim digawe ing statement sawetara dina sawise Caesars Hiburan Corp australia casino online ora simpenan giliran free. Kaya sing paling negara Wétan Tengah, uni Emirat Arab wis seeking kanggo diversify sawijining ekonomi kang kurang gumantung ing industri lenga, kiat perdagangan, lan nampa imbangan optimal antarane maneka sektor, kayata tourism. Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre. Aside saka Caesars, Las Vegas basis MGM Resorts Internasional wis sadurungé sarujuk kanggo ngatur 26-acre "premier panggonan resort" kanggo Wasl Hospitality australia casino online ora bonus simpenan kode 2021. Ora nang ing Dubai legalizing casino gambling kapan wae rauh. announced sing kang nggawa sawijining Caesars Palace account kanggo Wétan Tengah kutha mengko taun iki australia casino online ora bonus simpenan supaya apa sing menang. Vices, kayata gambling lan alkohol, sing dianggep 'haram,' tumindak sing dianggep boten pareng dening Allah australia casino online ora simpenan kode.
Nanging ana negara Muslim kaya Mesir, Tunisia, lan Malaysia sing ngidini casino gambling. MGM, ing tangan liyane, wis nggawa MGM-branded pendhudhuk lan Bellagio-branded hotel ngemot total 1,000 kamar lan 10 villas ing Dubai.