roup mediawiki kanggo periode iki saklawasé HKD2.85 milyar, dibandhingake mundhut saka HKD233.9 yuta ing separo pisanan saka 2017 paling rintangan saka menang slot.

Tokoh ing loro taun ngilangi kontribusi Savan Legenda Resort Hotel lan Komplèks Hiburan, casino resort ing Laos angsal ing taun 2016 canyon creek restaurant fallsview casino. Sing dipesen dhewe ing perusahaan sheet imbangan.utawa nem sasi juni 30, revenue game kanggo Macau Legenda group tambah dening kira-kira 19.7 persen kanggo kira-kira HKD674.2 yuta canyon casino black hawk nutup. Iku ngandika kinerja "offset" dening taun-taun nyuda ing non-game revenue saka 5,2 persen kanggo kira-kira HKD277.4 yuta canyon creek niagara falls casino. Perusahaan kacarita kanthi jumlah ongko revenue saklawasé HKD951.6 yuta, munggah 11,2 persen saka sadurunge-taun periode.acau Legenda ngandika tiba ing grup non-revenue game iki utamané amarga kanggo "mandhek saka consolidation saka Landmark Macau revenue" miwiti saka April 28, 2018 – wektu saka pembuangan – kang ngasilaken ing nyuda ing kacarita revenue nyumbang dening Landmark Macau saka kira-kira 30.8 persen canyon creek fallsview casino menu. Tenan ditambahaké sing nyuda iki "nutup kerugian" dening tambah ing kacarita revenue nyumbang dening Macau Nelayan Malaysia – "utamané" saka Harbourview Hotel – saka kira-kira HKD14.3 yuta. civ 6 warga slot vs omah.