Aku takon Nassif apa kang dhapukan lan tanggung jawab karo PokerStars? "Sampeyan muter ton online – aku muter akèh saka awis game, sawetara turnamen lan dadi loropaken ing chatting restaurant ing kali roh casino. Iku salah siji saka alasan sing aku teka metu kanggo WSOP restaurant ing kantor seneca niagara kasino. Ing taun pisanan kang teka EPT Deauville kang manggon karo kula lan digawe final meja apa mengkono yen sampeyan ora file gambling winnings. Aku uga sumurup tim liyane pros apa mengkono yen sampeyan ora pratelan gambling winnings. Kanggo sawetara taun pisanan aku digunakake kanggo teka metu kene lan muter ing sandi dhewe bankroll. Padha ora saestu takon kula kanggo pancasan, lan aku guess muter ing World Series bonus kanggo wong-wong mau.
Lan saiki aku nikah, supaya aku malah liyane nyoto apa mengkono yen sampeyan ora pratelan casino winnings ing pajak.