Ing Badgers sing dipimpin dening Jonathan Taylor, kesepakatan paling apik mlaku bali ing college bal-balan. 8 Wisconsin (10-3) presents paling gagah matchup saka non-CFP Taun Anyar Enem game miwiti chip count kanggo texas holdem. Minangka saiki, Georgia punika 7.5-titik favorit.
Oregon kang mung ala mundhut iki banget ala siji, 31-28 asor kanggo Arizona State ing tanggal 23 November. 3 Clemson miwiti online gambling situs.

17 Memphis (12-1) ing AT&T Stadion ing Arlington, Texas, ing 12 noon ET kanggo kick mati Taun Anyar Enem kali roh casino hr nomer telpon. Panyebaran bisa ngganti ngirim luwih Gators tindakake junior cornerback CJ Henderson ing ngumumake kanggo NFL Konsep lan skipping Orange Bowl. 10 Penn Negara (10-2) iki wus kanggo Wungu Bowl katon, nanging rampung munggah karo Katun Bowl ngisor iki Wisconsin kang kinerja kuwat marang OSU ing Big Ten Juara. Saka Ndhuwur 10 peringkat final, kanggo mbenerake salah siji konferensi kang pratelan sing dadi-disebut Daya 5 ngirim dadi Daya 6, 2019 Taun Anyar Enem poised kanggo nggawa loro liburan gayeng lan pepeteng kali roh casino nang peta.