Sedhela banget, InfoPowa nonton bakal kelingan sing Antigua njupuk AMERIKA serikat kanggo regejegan panel saka WTO liwat Amérika bans ing gambling online sing padha discriminatory, adil lan ora ing selaras karo WTO perjanjian, lan kegiatan iki rusak pulo kang ekonomi. Suwung USTR saka sembrono sikap kanggo WTO rulings, lan willful watak cerobo saka hukuman lan kewajiban diselehake ing US, Browne diarani properti intelektual pilihan diwenehake dening WTO temonan, cetha hinting sing pemerintah wis disiapake kanggo ngleksanani iki yen perlu cirque du soleil casino rama. Ndeleng apa kita tegese bab Groundhog Dina?Casino Online News Duweni Infopowa wong karo rencana kene ing Casinomeister cirque du nyaru slot mesin. Teka kanggo partai utawa kita bakal duwe kanggo njupuk drastic tumindak, Antigua diwenehi...durung maneh Ana kang meh raos Groundhog Dina ("a kahanan kang seri saka unwelcome utawa siluman acara katon dadi ambalan ing persis cara") bab Perdagangan Donya Organisasi regejegan antarane Amerika Serikat lan Antigua liwat online gambling, kang wis ngetik 11 taun ing 2015....nanging ing kene kita pindhah maneh. Islanders wis wegah kanggo numpak kapal ing kuwi kontrovèrsial mesthi, lan wis dianakaké akeh rembugan kalih negari karo USTR ing upaya kanggo amicably mutusake masalah jeksa agung bisa ngetokake. Ing Meister wis dirawuhi saklawasé 100 konferensi ing 20 taun kepungkur lan wis salah siji wis speaker utawa panel moderator kanggo ing paling 60 acara cirque du soleil amaluna slot. On Friday, perdhana mentri Antigua Gaston Browne ditangekake prakara, nuduhake patemon Karibia Masyarakat (CARICOM) sing pemerintah mlaku perang karo uncooperative Trade Representative US wis isih durung sampun mantun cirque du soleil casino windsor. Sampun mirsani industri tuwuh saka sawijining primeval tataran kanggo apa iku saiki frein patin roulette artistique.