Denmark game pengatur Spillemyndigheden dilapurake total revenue gambling saka sawijining dilisensi totoan lan casino online operator kenek DKK 750m (m) ing telung sasi pungkasan Maret 31 cipriani punta del este spa resort casino. Akhire, denmark-dilisensi online operator Spillehallen.dk wis inked casino game isi menehi hasil karo Rusia kang Connective Game lan Kanada Amaya Game freispiele ohne einzahlung casino guru.

Spillehallen CEO Erik Boye Hansen ngandika tenan kang Connective Game-diwenehake platform bakal nemen entuk manfaat saka kajaba saka Amaya kang tertutup lan pihak katelu slot isi. Loro badan dienggo kanggo kerjo bareng ing wilayah kalebu anti-dhuwit-laundering, iklan pengawasan lan masalah gambling ngayomi freispiele ohne einzahlung casino. Loro organisasi pratelan kanggo nuduhake tampilan umum ing gambling online angger-angger, sanajan Denmark kang transisi kanggo diatur online pasar wis viewed minangka akeh luwih sukses saka Prancis tax-abot regime. Revenue saka Denmark kang pitu tanah basis kasino teka kanggo DKK 75m nalika game mesin ing aula lan restoran kui DKK 370m 2021. Denmark kang diatur gambling pasar weruh revenue munggah 12% ing taun-taun, mimpin dening kuwat hasil ing casino online vertikal giliran free ora Simpenan sing dibutuhake casino online.