Ing sawijining terus gaweyan kanggo nggedhekake sawijining Eropah ngarsane, Malta-adhedhasar casino isi pangembang, Betsoft Game, wis sarujuk menehi hasil karo kroasia operator, Bombagames hollywood casino resort bay st. louis mississippi.

Bubar inked persetujuan bakal weruh pemain ing Malta Game Authority (MGA) dilisensi operator online domain ing 4starsgames.gr akses pangembang portofolio saka menehi-menang judhul. Kalebu ing integrasi sing populer Betsoft slot kuwi minangka cowboy-tema judhul, Emas Canyon, bebarengan karo Wolf Rembulan Rising lan bubar dirilis sangang-rol, 40,503-payline Gemmed!Ngembangaké kemitraan: Ing resmi release penet, Betsoft Game Direktur Dodolan, Francesca Raniolo, ngandika.. hollywood casino resort st louis. "We are remen wis partnered karo Bombagames hollywood casino restaurant toledo ohio.
Padha duwe palsu lan ajining diri banget wiwit ngetokake sadurungé taun iki, lan kita sing loro bungah kanggo ndeleng kita kemitraan berkembang." Kanggo sawijining bagean, Kepala Marketing kanggo Bombagames, Dimitris Chatzidakis, ditambahake... "We are bungah tenan kanggo bisa kanggo kurban Betsoft kang isi kang inovatif. Apa menyang expansion saka bisnis kita ing sawetara pasar, Betsoft kang game bakal ora mung dadi terkenal kajaba iku kanggo kita saiki aturan produk, nanging uga gedhe alat marketing ngewangi kita ngluwihi pamuter pangarepan." Terus wutah: Ing collaboration anyar paling anyar ing seri saka komersial perjanjian inked dening Valetta-kantor pusaté pangembang, gadhah ing sasi anyar sarujuk kanggo tawaran padha karo portugis online casino game panyedhiya, WeAreCasino, bebarengan karo Leonbets, salah siji saka CIS (Persemakmuran negara-Negara Merdeka) paling gedhé wilayah kang sportsbook lan casino operator, lan Wannabet, spanyol account, dilakokno dening R Franco. Tambahan, Valetta-kantor pusaté pangembang bubar ngetung sawijining banget pisanan EGR B2B Award, menang akeh sought sawise "Inovasi ing RNG Casino" penghargaan ing juni 25, 2019, ing London. Hakim ngalembana tenan kang lemah-bejat casino isi, nuduhaké sawijining tumindak-dikempalken revolusioner release, Max Quest: Bebendu Ra ndhukung roulette pour refrigerateur. Nyata-dhuwit inovasi wis rubah acak nomer generator (RNG) game, gadhah diganti tradisional slot' reels lan simbol karo interaktif, multi-pamuter pengalaman.

New & teka rauh: Dadi manawa kanggo mriksa metu, pangembang bubar dirilis Caishen kang Rawuh, Cina-tema limang-rol, 25-payline video slot sing nawakake pemain 10 giliran free karo 3x multiplier ing kabeh menang, bebarengan karo sawijining rauh-kanggo-bakal-dirilis "Njupuk Bank" video slot, kang kita wis marang sing cepet-dileksanakke slot karo amba mbayari potensial..