Ing Kanada, casino online operator Mohawk Online Winates wis mlebu sing menehi hasil sing bakal weruh sawijining SportsInteraction.com domain miwiti aturan pilihan saka branded slot video saka pangembang Playtech nampilaken sawetara saka donya paling apik superheroes bin laden karaoke poker face.

Perusahaan saka Mohawks saka Kahnawake lan dilisensi dening Kahnawake Game Komisi uga Jersey Gambling Komisi, Mohawk Online Winates nyatakake Playtech ngemu hak eksklusif liwat persetujuan karo Warner Bros Produk Konsumen kanggo berkembang online slot video tema watara karakter envisioned dening buku komik buta DC Hiburan sing Tergabung binary options trading vs gambling. Iki stabil nyakup klasik Batman televisi seri saka taun 1960-an lan 1978 film Superman bebarengan karo sawijining Superman II lan Wong saka Baja terusan. Mohawk Online Winates ngumumaké yen sawijining persetujuan karo Playtech bakal weruh SportsInteraction.com dadi page Canadian casino online kanggo fitur iki branded online slot video, kang kanggo menapa malih nyakup judhul adhedhasar watara Ijo Lantern gerakan gambar saka 2011, sadurunge ngumumke sing pangembang punika salajengipun ing proses prodhuksi game tema ing film kuwi minangka Lampus Regu, Batman v Superman: Dawn of Kaadilan lan Batman Wiwit bimini bay resort and casino. Joseph Norton, Grand Pangareping kanggo Mohawks saka Kahnawake, nyatakake yen iku bakal dadi 'macem kanggo occupy mi' minangka Playtech lan diterangake menehi hasil minangka 'prestasi landmark' kanggo Mohawk Online Winates.

Mohawk Online Winates tambahan diterangno sing saben siji anyar branded video online slot amarga bisa dibukak ing SportsInteraction.com bakal disambung kanggo multi-tiered jackpot maju ing supaya kanggo mesthekake 'nyengsemaken hadiah payouts uga sawetara saka sudhut hadiah tengen macem-macem menang tingkat' binary option trading is gambling. Dean Montour, Pangareping Pejabat Eksekutif kanggo Mohawk Online Winates, ngandharaken bilih piyambakipun 'nyemplung' sing SportsInteraction.com iku pesawat dadi 'pisanan metu saka gapura ing Kanada' karo iki pahlawan super-branded online slot video sadurunge njlentrehke Playtech minangka 'supplier anjog ing donya saka game casino' paling poker kamar ing punta cana. "Minangka Page Bangsa-diduweni sosial-ekonomi inisiatif lan rekreasi situs game operasi sawetara saka paling simpenan lan nang watesan ing Kanada, tanggung jawab game tengah kanggo carane kita operate," maca statement saka Montour paling poker kamar ing panama. "Playtech punika partner becik; biso dipercoyo publicly-kadhaptar Inggris perusahaan sing highly-diatur lan dipercaya donya liwat karo sawijining branded isi enggal ditepungi lan gedhe fun kanggo muter.".