Game sing kebak-tuan rumah ing kita ReGaL game platform lan sing diakses kanggo pelanggan liwat prasaja integrasi.
Robert Lee, Komersial Direktur ing Nyata Game, ngandika: "Kita lagi bungah duwe Colin lan Lidia ing papan lan welcome wong-wong mau kanggo Nyata Game kulawarga ing wektu macem. "Kita duwe inang anyar gedhe game ing cara lan karo malah kuwat akun manajemen tim kanggo bantuan peran wong-wong mau metu kita ana ing posisi sing kuwat banget." Weaver ditambahake: "aku banget pleased kanggo duwe gabungan Nyata Game lan aku bungah bab ngewangi njupuk salah siji saka paling di ajeni suppliers ing industri kanggo tingkat sabanjuré minangka bisnis." Suero, sing uga sadurunge makarya kanggo iGT, ngandika: "aku looking nerusake kanggo njupuk macet ing lan aku looking nerusake kanggo bab sabanjure ing karir, uga minangka pangembangan saka Nyata Game ing sasi teka." Kanggo informasi luwih lengkap ing release iki utawa kanggo ngatur interview hubungi Meter ing Udhara ing 0203 586 8266 utawa email [email protected] Bab Nyata Game: Adhedhasar ing Maca, Berkshire, Nyata Game punika supplier anjog saka dhuwur-kualitas, elektronik isi game kanggo sawetara saka donya paling sukses operator binary option trading is gambling. ReGaL kapisan banjur tindak menyang produksi kanggo Stan James ing April taun 2011 paling poker kamar ing punta cana.

Colin Weaver lan Lidia Suero miwiti peran sing minggu kepungkur lan bakal adhedhasar ing panyedhiya kang kantor ing Gibraltar kanggo bantuan sing operator partners ing Rock. Supplier guling klien support karo pindho tondo asto Maca, 21 Maret 2018: Award-menang casino supplier Nyata Game wis dipindhah kanggo bolster sawijining klien layanan dhukungan karo janjian saka loro anyar managers akun paling poker kamar ing panama.

Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre paling poker kamar ing palm springs. We are hasrat babagan produk kita nggawe paling apik ing slot disk imam trinkets.