AMÉRIKA Amaya Game angsal saben fantasi olahraga operator Victiv; Brazil presiden vetoed dheweke negara olahraga totoan plans; FBI dibukak anyar Internet Olahraga Buku Inisiatif; ing Augur project dipratinjau sawijining siap metu blockchain basis prediksi pasar nalika California lotre kafe wiwit nggunakake tertutup 'alt' itungan; New Jersey online poker pasar terus kanggo nyilikake; Intertain kang Q2 losses spiked meh minangka akeh minangka sawijining revenue; GameAccount Jaringan inked online free-muter casino menehi hasil karo California San Manuel Band; Antigua lan KITA digawe kemajuan ing ngrampungi sing regejegan WTO; IGT sante pindho digit wutah revenue ing Q2; Major League Baseball nyetel rekaman anyar minangka kabeh 15 ngarep tim menang ing dina siji; PokerStars Tim Pro kebungkus munggah sawijining California demo; Rafi Farber sijine Yahoo anyar saben fantasi situs olahraga ing mikroskop lan Tatjana Pasalic dicenthang metu DraftKings Lounge karo Jonathan Aguiar paling poker kamar ing filipina. EROPAH Ladbrokes H1 mediawiki slumped ing pajak anyar lan miskin singing asil; Sportech dikonfirmasi nampa bid takeover saka Contagious Game; Playtech scrapped sawijining loro-tiered poker jaringan ngayahi nalika Ngiringake Lengkap kang njiwet diprodhuksi suntingan blip ing awis game lalu lintas; Betsafe kang 'ora omong kosong totoan' kampanye wungu eyebrows; Spanyol online gambling pasar nyiutaken senadyan sawijining slot miwiti; Pak Ijo kang Q2 outperformed pasar Eropah; Nang-ing-ngarep kang H1 pangentukan mlumpat 81%; NYX Game Group angsal eGaming Consulting; Jerman taxman marang bebaya padha kanggo Malta-dilisensi online gambling operator; Karang ditambahaké sawijining kapindho Liga Premier inggris totoan kemitraan, Betfair inked kalima sawijining EPL menehi hasil lan Smarkets inked sawijining kawitan banget; Stephanie Racquel diterangno kabeh sing perlu kanggo ngerti bab seluler iklan lan Akiva Ben-Ezra diterangno ngapa iGaming afiliasi perlu kanggo ngisin utama Spielberg paling poker kamar ing puerto rico. ASIA James Packer metu minangka Makutha Resorts ketua sawise "campuran" taun fiskal nanging saingan Kumandhang Hiburan kang bathi mlumpat; Jepang politikus munggah marang ing casino sing aturan (maneh); dipuntudhuh online gambling operator Wang Bo diboyong menyang China lan Dafabet felt sing perlu kanggo kadohan dhewe saka sawijining mantan pegawe; SJM Holdings' H1 mediawiki ambruk dening setengah; India kang Supreme Pengadilan ngandika murah pengadilan ngatur sing rummy iki gambling ora aplikasi kanggo game online; Genting Singapore kang Q2 mediawiki ambruk 91%; Bloomberry Resorts dikirim mundhut net ing H1 sawise expenses wungu; NagaCorp kang H1 revenue spiked bebarengan karo Kamboja pariwisata; SkyCity Asian VIP bisnis wungu 42% ing taun pungkasan; Melco Makutha dicethakaké sawijining game tabel mungkin rencana kanggo Studio Kutha nalika nglereni staff ing Kutha Impen Manila; Tabcorp aken digital sawijining divisi kanggo ningkatake 2015 bathi; Korea Selatan MERS wabah sickened Grand Korea Luang bathi; Nepal kang kasino kapandeng menyang India kanggo ngganti gamblers Chinese; Ladbrokes Australia intro ngene anyar sawijining 'awis-ing' fitur; lotre lan game operator AGTech Holdings' H1 mediawiki wungu dening setengah nalika China LotSynergy inked loro lotre anyar teknologi deals; PAGCOR mbadek iku gedhe kanggo 2016 nalika nolak sawijining Manila Tentara & Navy Klub casino plans padha ilegal lan Tom Dwan lan Phil Ivey dicethakaké kok 6-Plus Hold ' em wis nyapu Asian poker paling apik ing slot disk imam legendaris shadowlands. Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre paling apik ing slot disk imam shadowlands.