Ing Maret taun iki, federal appeals pengadilan mrentah ing sisih DOJ, papat pro liga olahraga lan NCAA marang Gov sing ndarbeni kali kasino des plaines. Nanging, NFL tetep salah siji saka kepala mungsuh legalizing olahraga totoan ing Amerika Serikat lan liga ora weruh sawijining posisi ganti arep maju. "Nalika olahraga bettor ora (sah) pengaruhe kasil saka game, olahraga bettors bisa lan apa pengaruhe 'totoan baris' utawa 'titik panyebaran' ing supaya kanggo nambah rintangan sing nggawe sukses nang sing ndarbeni kali kasino ing des plaines illinois. Miturut dokumen katutup dening ESPN liwat searches saka cathetan umum, U. DiCristina ing 2013, penjelasan carane olahraga tartamtu bettors mindhah garis totoan, technique padha kanggo bluffing ing poker sing ndarbeni kali kasino philadelphia. NFL strategi ing Delaware legislative proses makarya, minangka negara scrapped sawijining plans nalika Lynch pitakonan kang ngasilaken ing Pengadilan Appeals ngatur ing sih saka Departemen Kehakiman (DOJ). Khusus, a gambler arep kanggo nggawe gedhe nang ing salah siji tim uga panggonan pisanan siji utawa luwih cilik, strategis bets ing tim liyane kanggo mindhah totoan baris lan nggawe iku luwih sarujuk kanggo pokok dimaksudaké nang." Lynch uga digunakake Las Vegas olahraga bettor lan pengusaha Billy Walters minangka conto saka olahraga totoan kang skill sing ndarbeni casino kali illinois. Ing taun 2003, NFL ana ing antarane sawetara kelompok nyoba kanggo nyegah negara Delaware saka reintroducing bal-balan-based game lotre carane apa sampeyan pick menang slot mesin. Chris Christie lan negara New Jersey kang kepinginan kanggo kurban legal wagering ing acara olahraga carane apa sampeyan pick tengen slot mesin.