Ing februari 2013, bewara padha dikirim metu kanggo 306 anggota, informasi wong-wong mau saka disenrollment. Dumunung ing kutha Lynden, casino lenggah ing situs Nooksack India desa Squahalish carane kowe ngucapake ilani casino. Ing NIGC ketemu sing casino iki ora kang dilakokno ing sesuai karo hukum federal governing Indian game lan suku iki kenek karo 18-kaca urutan, kang nyariosaken sing federal hukum dictates sing suku kasino "kudu conducted dening federally dikenali kepemimpinan," miturut warta agensi angel saka angin casino promosi. Ing ndhuwur sing, ing suku iki defunded dening federal lan negara agensi, asil ing Nooksack rusak mayuta-yuta dolar angel saka angin casino kode promo. Seattle Kaping, kasebut release warta, kacarita sing game Ketua komisi Jonodev Chaudhuri ngandika: "Kita padha ora njupuk entheng ditokake saka bewara saka nglanggar lan penutupan kasus pesenan marang suku game operasi.
agung, minggu pungkasan Thursday, Nasional India Game Komisi (NIGC) dhawuh Washington Negara suku kanggo nutup sawijining pungkasan isih casino, Northwood Casino, dumunung ing Whatcom County, miturut menyang Seattle Kaping. Sawise duwe wis dianggep "unelected, dipunmangertosi lan haram," dening assistant U angel saka angin casino reopening. Ing NIGC supaya bisa nyuwun dening Nooksack suku, nanging, iku stands kanggo kelangan luwih saka $50,000 dina kanggo maksud aktif nglanggar piring lisènsi slot padha kurang. Nggawe kahanan sing ala samsaya awon, NIGC kang supaya dhaptar seri saka pelanggaran, kalebu gagal saka taler kanggo operate ing casino ing proses sing "cekap kangge nglindhungi lingkungan lan umum kesehatan lan safety," lan hubungane suku kang kepemimpinan, gagal kanggo "njaga sawijine tertutup kapentingan ing lan tanggung jawab kanggo tumindak sawijining game operasi," miturut Seattle penerjemah news licence teamspeak 3 512 slot. Kabar saka enem pelanggaran Aman Ngombé Banyu Tumindak wis kabaripun wis ditanggepi kanggo suku lan casino dening Agensi Pangayoman Lingkungan licht aan deur op slot reclame.