Sinau luwih lengkap ing: www.redtiger.com Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre angel saka angin casino mbukak dina iki.

Abang Macan bakal terus kanggo muter metu sawijining game karo 888 Casino sadurunge luwih urip ing minggu teka tengen perusahaan bingo platform licence teamspeak 3 512 slot kokain. Gavin Hamilton, CEO saka Abang Macan, ngandika iki pleased kanggo duwe partnered karo uga-diadegaké operator karo sambungan ing ethos diatur pasar.

"Iku nuduhake macem-macem lan daya adaptasi saka kita portofolio sing kita bisa ngebaki kanggo casino lan bingo pemain lan manteb ing ati ing siap metu miwiti ing 888 kang bingo situs bakal menehi wong kathah saka salib-ngedol kesempatan." Wong Cohen, SVP saka B2C ing 888 Holdings, ngandika: "888 Casino bangga kanggo mimpin cara karo eksklusif pilihan saka game casino online lan tertutup game teknologi. Malta, 1st April 2019: Casino game lan piranti lunak supplier Abang Macan wis dibukak sawijining portofolio saka menehi-menang slot karo undakan ndhuwur casino online operator 888 Casino lichtgewicht koffer ketemu tsa slot. Iku uga nawakake bespoke jackpot maju sistem, Pinter Giliran bonus manajemen aplikasi, lan dhewe Turnamen gamification fitur kanggo nambah pengalaman pengguna.
Ing kemitraan anyar bakal menehi pemain ngakses kanggo kabeh saka Abang Macan kang populer judhul, kalebu klasik irah-irahan Naga kang Luck lan Misteri Reels, uga paling anyar kenek Pirates' Kathah. Didegaké ing pungkasan 2014 dening klompok industri veteran saka utama B2B lan B2C game merek, perusahaan wis akeh cepet lan saiki dadi dening liwat 200 lengkap wektu staff kalebu matématikawan, perancang graphic, gawe software, audio engineers, gambling ahli, QAs, managers akun lan rahasia sarjana; kabeh tanggung darmabakti kanggo terus-terusan ngapikake slot pengalaman pamuter licencia para casino online argentina. Kajaba iku, supplier saben jackpots bakal digabung menyang 888 Casino kang platform, luwih madegake iku minangka anjog jackpot slot account. "We are bungah bab iki kemitraan anyar karo Abang Macan lan kita katon nerusake kanggo gabungke sing game menyang kita portofolio kanggo 888 Casino pemain" Kanggo informasi luwih lengkap ing release iki utawa kanggo ngatur interview hubungi Meter ing Udhara ing [email protected] Bab Abang Macan Abang Macan enom lan dinamis game casino supplier sing nggawe ndhuwur-performing HTML5 slot lan tabel game gw2 glob saka ectoplasm gambling.