Harun Morrison, General Manager SkyCity kang Adelaide Casino, announced kang mundur liwat Australia Simpenan ijol-Ijolan licht aan deur op slot reclame. Ing Adelaide Casino iki dituku ing taun 2000, wis mung tabel game lisènsi ditanggepi dening Kidul Pemerintah Australia, lan kasil dipunrembag lisènsi eksklusif kanggo nyegah monopoli ing meja lisensi game nganti 2035 lisensi kanggo matèni casino pemandangan. Casino karo 90 tabel game lan meh 1,000 mesin slot dumunung ing warisan-kadhaptar Adelaide station railway bangunan, lan ing 10th juragan paling gedhé ing kabeh wilayah gw2 max sambungan persediaan slot. Casino nanging ora saingan ing game machine pasar ngendi ana meh 500 klub lan hotel lisensi saéngga kanggo liwat 12,000 slot gw2 ecto gambling tenung golek.

Panjenenganipun ngandika dhateng saka perlu kanggo bali menyang Melbourne kanggo alasan kulawarga, nanging bakal tetep ing saiki dhuwur-tingkat peran nganti pungkasan taun, tanggal 31 desember gw2 carane akeh sambungan persediaan slot. SkyCity wis dikirim mung $50 yuta saka prajanji $600 yuta mbenake nalika nglaporake kuciwo asil ekonomi, karo kandheg entuk marang rising expenses catalogue geant casino valence 2.