ROMA — Shareholders ing GTECH ana disetujoni italia lotre group takeover saka U gw2 ecto gambling tenung golek. slot-mesin edo Internasional Game Teknologi, dasi-up ngarahke ing nggawe global perusahaan game kanggo bakal kadhaptar ing Wall Street. Anyar entitas bakal duwe luwih saka $6 milyar ing pro-forma bathi, GTECH ngandika ing juli nalika iku announced $4.7 milyar disualekno saka Las Vegas basis group gw2 carane akeh sambungan persediaan slot.

GTECH lan IGT bakal digabungake menyang mentas kawangun perusahaan nyekeli dijenengi Georgia Donya plc kantor pusaté ing Britain. Shareholders makili ing total 71,4 persen saka lotre ibukutha perusahaan dirawuhi patemon ing Roma ing ana. Mung 3 persen saka wong-wong mau ora milih ing sih saka dasi-up.
Iki shareholders, uga wong-wong sing padha ora saiki, wis 15 dina sawise tindakan saka patemon sing diajukake kanggo perusahaan' pendaptaran ing Roma kanggo ngleksanani sing tengen mundur total. Disualekno saka IGT ora bakal pindhah ahead yen pemegang saham makili luwih saka 20 persen saka GTECH ibukutha ngleksanani kuwi tengen, kang judhulé wong-wong mau kanggo ngedol enggo bareng sing bali kanggo perusahaan catalogue geant casino valence 2. GTECH wis ngandika iku bakal mbayar 19.174 euros saben kanggo maksud bareng wis tuku maneh.
Anyar entitas bakal kadhaptar ing Bursa Saham New York, nalika loro GTECH lan IGT enggo bareng bakal delisted saka Milan lan New York simpenan pasar mungguh. Hasil wis samesthine kanggo bakal rampung ing waktu liya saka taun sabanjuré. catalogue geant casino villeneuve loubet 06.