Ing desember 2017, Tandha Coklat metu saka posisi ing Imperial Pacific International (IPI) (HKEx 1076) ninggalake papan ing mbetahaken anyar CEO lan ketua. Efektif agustus 1st, 2017, Henry Cheang iki diangkat CEO saka IPI, nalika Teng Sio aku iki dijenengi ketua efektif januari 10th 2018 catalogue geant casino st michel sur orge. Miturut Saipan Tribune, a statement dirilis dening IPI gegayutan janjian anyar, ngumumke sing Cheang bakal ing pangisian daya saka ngatur lan overseeing kabeh game-operasi related, nalika Teng bakal dikenani biaya karo supervising lan overseeing kabeh Saipan operasi kalebu wong-wong saka sawijining hotel catalogue geant casino st victoret. Cheang wis makarya ing casino industri kanggo rolas taun, kang disambungake karo bukaan saka sawetara game situs ing Macau kalebu MGM Macau, Makutha Macau lan Galaxy Macau ruleta casino online kanggo dhuwit nyata argentina. Ing sadurungé posisi, Cheang makarya ing pirang-pirang wilayah, kalebu financial & budgeting, audit, lantai desain, latihan lan manajemen operasional saka staff lan liyane ruleta de casino como ganar.
Teng uga wis makarya ing industri kanggo luwih saka 12 taun ruleta como ganar en el casino. Kang expertise ing human resource management ing industri game karo ekstensif kawruh lan pengalaman ing casino resort sektor restaurant casino du saint galmier. Teng wis dianakaké saperangan posisi ing industri game Macau kang kalebu ing pangisian daya saka proyèk kanggo massa recruitment wis bukaan saka panggon acara. restaurant casino du saint gilles croix de ing paling aku mikir.