Sasi sabanjuré disetel kanggo ndeleng game profesional saka sak donya medhak ing London ing supaya kanggo ngunjungi taun iki edition saka ES London extravaganza lan mriksa metu paling anyar isi, solusi lan jaringan maju kanggo akeh saka sektor restaurant casino du saint gilles croix de ing paling aku mikir. Pameran galore: Kang diatur dening Clarion Game lan amarga bakal dianakaké nang buta ExCeL London saka februari 5 kanggo 7, 2019 versi ES London bakal ndeleng liwat 500 perusahaan kalebu seneng saka Internasional Game Teknologi (IGT), Playtech, Ngelmu Game Corporation, Novomatic AG, Microgaming lan Konami mameraken wares tengen sawetara 468,000 sq ft saka papan restaurant casino du ruhl becik. Informasi kesempatan: ES London kanggo salajengipun saiki pamiarso karo nomer saka jaringan kesempatan kajawi plethora saka informatif konferensi lepen lan seminar nalika sawijining unik Jarak ES acara bakal menehi game miwiti-ups kemampuan kanggo saiki wares kanggo akeh industri ing ngarep-arep saka nggayuh lan kekancan.
Tansah wutah: Kate Chambers, Ngatur Direktur kanggo Clarion Game, bubar ngumumaké yen 2018 edition saka ES London tampi rekaman setelan 33,500 pengunjung kanggo menehi iku enviable judhul saka planet paling gedhé game acara restaurant casino du saint brevin les lencana. Dheweke menapa malih nyatakake yen taun iki versi saka pameran wis samesthine kanggo occupy papan liyane saka tau sadurunge nalika nampilaken pameran saka ing keluwihan saka 60 bangsa-bangsa online slot karo rintangan paling apik. Kamar kang statement maca.. online slot menang dhuwit nyata usa. "aku mikir atraksi nyata kanggo game profesional punika njamin sing nalika padha teka kanggo ES London bakal padha ndeleng apik banget lan lawang perusahaan nuduhake produk sing sabuk banget paling anyar luwih maju ing teknologi online slot karo bonus mundut. Iku teknologi sing tansah ing revolutionizing pasar lan, minangka creative kita kampanye serikat, iki genius industri lan panggonan paling apik kanggo pengalaman sing roh saka genius ing ES London." carane kanggo nambah exosuit slot.