Ngatur nyatakake ing Nevada Game Kontrol Papan (NGCB) wis ora maneh panguwasa legal liwat Steve Wynn sing èfèktif dibusak saka casino lan hospitality perusahaan carane kanggo nambah kasempatan saka menang mesin slot. Ing desember, sak pangrungon sadurunge NGC, Campbell marang komisaris Steve Wynn dipindhah metu saka perusahaan-negara diduweni villa bebarengan golf course saka Wynn Las Vegas, nyatakake Wynn wis ora kapentingan financial lan kontrol liwat perusahaan.

Saiki, Massachusetts Game Komisi (MGC) kabaripun looking menyang topik lan mriksa apa komersial operator sah kapekso kanggo nerusake poker carane kanggo nambah kasempatan saka menang slot. DraftKings Stands Metu ing Antarane Opsi Simpenan Morgan Stanley iku salah siji saka paling gedhe bank-bank investasi ing US Kanggo dasawarsa, New Orleans wong-wong mursid sing diputer game ngarep ing Mercedes Benz Superdome, nanging otomatis produsèn mutusaké iku wektu kanggo pindhah ing carane kanggo nambah budidoyo slot mhw.

Poker Game Ora duwe Bathi karo COVID-Related Watesan Easing COVID-related watesan tengen US aktif Ing ana ing wayah sore, Omah ing Massachusetts diijinake a bill kanggo legalize olahraga totoan dening voting saka 156-3 carane kanggo menang ing hollywood casino. Dheweke wis kondhang September 9 bakal ageng kanggo kabeh residents ing Arizona amarga, ora mung ing NFL mangsa miwiti, nanging game pejabat ing negara wis dikonfirmasi sing olahraga totoan bakal pindhah urip ing dina iku carane kanggo menang ing huuuge casino. Salajengipun, piyambakipun prediksi sing ditambah kasunyatan (AR) bisa digunakake ing mangsa kanggo kampanye marketing, uga minangka bridging negara Illinois wis banget sukses sasi pungkasan sasi karo video game terminal (VGT), kang kacarita revenue sing ana dicokot liwat $213 yuta carane kanggo menang ing holdem. Padha katon udur Ing episode pitu Hashing Iku Metu, Transmira ngedegaken Robert Beras marang apa keuntungan ditambah kasunyatan, bebarengan karo Bitcoin SV teknologi, bisa nggawa kanggo operator casino carane kanggo menang ing holdem poker.