British online lan tanah basis olahraga totoan lan game operator Ladbrokes Karang Group wis kabaripun rampung hak broadcast regejegan karo Racing Kemitraan sing bakal ndeleng iku resume aturan manggon nang-kanggo-view layanan saka 22 horseracing acara paris casino en ligne.
Miturut laporan saka Telegraph koran, London basis Ladbrokes Karang Klompok iki marang ing pungkasan januari mandek nyediakake manggon siaran saka 15 Inggris trek diduweni dening Arena Balap Corporation Limited bebarengan karo pitu sawijining sifat sawise iku gagal setuju anyar hak menehi hasil karo Racing Kemitraan poker tag vs lag awit. Joint venture saka Arena Balap Corporation lan pitu trek, kang nyakup Fakenham Racecourse, Newton Abbot Racecourse lan Pusat Konferensi, Hexham Racecourse, Ffos Las Racing lan Acara, Plumpton Racecourse, Ripon Balapan lan Towcester Racecourse, Racing Kemitraan kabaripun wiwit nangani nyata-wektu broadcast saka balapan saka sawijining lokasi ing wiwitan taun lan wis wanted Ladbrokes Karang Group kanggo setuju diubah distribusi menehi hasil poker tabel didol near me.

Koran kacarita sing ing stalemate wis ngasilaken ing Ladbrokes Karang Klompok nuduhake 23% kurang horseracing acara ing sawijining Ladbrokes-branded kopi lan temenan sing bookmaker ana ing bebaya saka rusak pasar bareng kanggo musuh kayata William Hill lan Pantun Daya Betfair. "We are pleased kanggo duwe disabetake menehi hasil karo Racing Kemitraan [sing] menehi kita peserta nyurung kanggo tuwuh ing olahraga," maca statement saka Jim Mullen, Pangareping Pejabat Eksekutif kanggo Ladbrokes Karang Group poker tabel karo bakul posisi. "Horseracing yaiku bagean saka warisan kita lan, senadyan sungguh pilihan saka olahraga kanggo nang ing jaman modern, iku tetep produk inti kanggo kita bisnis supaya iku positif pembangunan sing sepisan maneh kabeh kita pelanggan ing kopi online lan bisa seneng sawetara sing kebak horseracing tumindak." Ladbrokes Karang Klompok kabaripun diterangno sing "pisanan-of-its-jenis" mediawiki-nuduhake menehi hasil bakal weruh sawijining 3,820 sportsbetting kopi ing Inggris lan Irlandia resume broadcasting jangkoan saka 22 British trek.

Bebarengan karo tumindak saka Afrika Kidul nalika iku declared sing online sawijining saluran kanggo "sakcepete" resume streaming manggon isi saka Racing Kemitraan acara. "We are remen kanggo duwe sarujuk iki menehi hasil karo Ladbrokes Karang [Klompok]," maca statement saka Martin Cruddace, Pangareping Pejabat Eksekutif kanggo Arena Balap Corporation Limited poker tabel karo shuffler for sale. "Iku prajanjian simbiosis alam racing lan totoan sing kita wis bisa kanggo setuju menehi hasil adhedhasar swara komersial prinsip kanggo loro katelu.
Aku ngucapke matur nuwun banget kanggo sabar lan dhukungan saka shareholders casino paling cedhak kanggo lansing michigan. Kita katon nerusake kanggo apa karo wong-wong ing Ladbrokes Karang [Klompok] minangka kita pindhah menyang jaman anyar saka collaboration lan kerjasama." casino paling cedhak kanggo lansing mi.