Manggon game online panyedhiya solusi Évolusi Game Group (STO: EVO), wis dipunwiwiti dagang sawijining enggo bareng ing pasar utama saka Nasdaq Stockholm exchange sawise kang de-kadhaptar saka Nasdaq Page Lor Premier sambetaken kaliyan on Monday game buku free slot. Diadegaké ing taun 2006, Stockholm-based Évolusi Game Group inovasi nggunakke Internet ing supaya kanggo ngidini pemain kanggo seneng nyata-wektu game blackjack, roulette lan baccarat uga akeh versi poker saka comfort omah-omahé dhéwé karo tenan bubar inking menehi hasil sing bakal ndeleng iku mbukak anyar 16,000 sq ft studio ing kulon Kanada dening pungkasan taun game saka poker aturan wikipedia. "Daftar owah-owahan iku minangka tonggak sejarah penting kanggo King Game Grup," maca statement saka Martin Carlesund (digambarke), Pangareping Pejabat Eksekutif kanggo King Game Grup. "Kita umum lelampahan diwiwiti ing 2015 karo listing ing Nasdaq Page Lor Premier lan saiki terus ing Nasdaq Stockholm kang utama pasar game saka poker texas terus em free. Owah-owahan konfirmasi liyane saka perusahaan pembangunan terus game saka poker gratis italiano. A listing ing dhaftar utama bakal luwih nambah account lan ndhukung wutah kita." Wingi weruh Évolusi Game Grup, kang ngandhut watara 3,800 wong lan nawakake solusi kanggo liwat 100 operator tengen Eropah, ngumumke plans kanggo nggawa nggedhekake jackpot maju fitur sawijining Casino Hold ' em game lan swedia tenan kang enggo bareng sing saiki kang perdagangan ing Nasdaq Stockholm kang gedhe tutup babagan karo sawijining ticker sebutan lan sekuritase internasional nomer idhentifikasi isih panggah uap poker wengi ing persediaan. "We welcome Évolusi Game Grup kanggo Nasdaq Stockholm pasar utama," maca statement saka Adam Kostyal, Senior Wakil Presiden kanggo Nasdaq Stockholm. "We are bungah kanggo ndeleng durung liyane perusahaan tuwuh lan transfer saka Nasdaq Page Lor Premier kanggo pasar utama, lan kita katon nerusake kanggo ndhukung Évolusi Game Grup karo tambah investor cahya sing nerangake karo utama listing pasar." uap tingkat 5 kanca slot.