Panjenenganipun tindak ing ngomong sing gambling operator wis nggunakake siluman marketing lan tinimbang mromosiaken gambling operator, kudu fokus ing aturan lelungan lan hiburan layanan related kanggo jaban rangkah resorts tanpa nuduhaké wae gambling kurban.. Bubar rampung Game Macau Nuduhake 2016 nggawa bebarengan sawetara saka tombol junket operator lan eksekutif ing industri sing sambungan sing mangsa plans lan ono uneg-uneg pasar casino paling cedhak kanggo lancaster pa. Kita wis wis diskusi karo legal penasehate ing [database], lan sing operasi prosedur lan kabèh sistem ora ana dening hukum search." Charlie Choi Kei Ian, presiden saka Game Macau Informasi Association, junket klompok perdagangan, nyatakake yen VIP gambling pasar ing Macau iki pungkasanipun nuduhake pratandha saka stabil lan isih tanggung jawab kanggo ngasilaken liwat sèket persen saka revenue game reged ing wilayah. Ing statement, Kwok ngandika: "Kita duwe isi kita pelaku [kredit cathetan] disetujoni déning pamaréntah, kang kita bakal nambah wewaler nyatakake yen nyilih wis kanggo setuju kanggo duwe dheweke utawa sajarah kredit disimpen ing database kita. Ing sasi, junket operator padha ora banget cumadhang kanggo nuduhake samubarang informasi sing VIP pemain padha kuwatir sing liyane junket operator bakal nggodho wong-wong mau adoh casino paling cedhak kanggo laramie wyoming. Mung junket operator sing anggota saka AGEP bakal diwenehake akses menyang database iki casino paling cedhak kanggo lapeer michigan.

Iki ora pas data pribadhi pangayoman laku [Macau] carane ora kebo slot mesin karya. U Io Hung, ketua saka Macau VIP club 'CCUE' kang makaryakke ing Venesia Macau lan Altira Macau ngandika ing AGEP lan digawe referensi kanggo Makutha Resor penangkepan cautioning operator kanggo ora ningkataké jaban rangkah gambling ing China lan pasuryan ramifications kaya Makutha carane ora app bejo slot karya. Kwok tetep manteb ing ati sing iki terpusat database bakal bantuan kanggo streamline VIP operasi lan dadi wujud bantuan kanggo junket operator.