acau wis bab 37,900 kamar hotel lan 800 guesthouse kamar ing mburi juni, nuduhake data saka kutha kang Statistik lan Sensus Layanan carane ora wuto karya ing texas holdem. Watara loro-thirds saka Macau kang saiki kamar hotel persediaan dumunung ing star lima hotels.nomer saka Macau casino operator wis ngeluh bab lack saka cukup kamar persediaan kanggo ketemu ana dikarepake carane ora ace karya ing blackjack. Sajrone telpon konferensi karo investasi analysts sadurungé sasi iki, Wynn Macau Ltd eksekutif Matt Maddox nyatakake iku "cetha" sing perusahaan needed luwih kamar ing Wynn Palace casino resort ing Malaysia. Panjenenganipun ditambahaké ing wektu: "Kita hotel wis kebak carane ora blackjack acak mesin karya. Ing akhir minggu, kita lagi ngowahi adoh pelanggan sing kita padha ora arep kanggo ngowahi adoh." ll operator casino ing Macau wis announced plans kanggo nambah lan/utawa revamp ana kamar sumber carane ora wuta karya ing poker. Mayoritas saka sumber anyar bakal dumunung ing Malaysia, ing ngendi kutha kang enem operator casino wis kabeh wis ngembangaken anyar gedhe-ukuran casino resort nampilaken hotels karo atusan kamar saben. casino dewa mlebu kurban.