Sawise disetujoni saka nerjemahake isoh bill legalising casino resort ing tingkat konsep, a piece kaloro saka aturan – IR Implementasine Bill – saiki wis dadi liwati, rincian spesifik, kalebu carane kasino sing diterbitake lan diatur.oth Osaka lan Tokyo wis kasebut dening sawetara lapuran media minangka ngarep-runner lokasi kanggo tuan rumah integrasi resorts carane ora texas poker karya. LL uga kapandeng menyang demografi tren ing Jepang minangka bagéan saka sawijining laporan.
BAKAL nyatet sing "minangka sumber paling gedhé saka manca nenekan lan menyang ndhuwur dhaftar panjarwa paling gedhé nglampahi saben riko, diwenehake tingkat sah saka pengunjung Cina wis kaping pirang-pirang ukuran saka sumber liyane saka wisata." Document ngandika sing liyane sumber pasar karo gedhe rata-rata mblanjakake per riko Jepang – kayata Amerika Serikat, Australia, Singapura utawa Inggris – kathah duwe relatif murah nomer saka pengunjung.utawa akeh diatur casino yuridiksi ing Asia, Cina dharatan turis sing akeh-sought kanggo wikan kapentingan ing gambling casino dewa ora bonus simpenan kode. Wutah tourism mlebu wis diangkah dening [Jepang] pemerintah minangka salah siji saka sawetara saka ngukur kanggo mesthekake ekonomi wutah stabil," document nyatakake casino dewa ora bonus simpenan kode. Kita mikir Tokyo kurang kamungkinan kanggo nampa lisensi amarga saka cetho pemerintah sikap, [2020 Panas] Olimpiade, lan situs lokasi tantangan, uga minangka kutha ora perlu ngedongkrak ekonomi relatif kanggo Osaka," ngandika ing wektu Morningstar analysts Dan Wasiolek, Chelsey Tam lan Daniel Ragonese casino dewa mlebu munggah bonus.

Nanging investor layanan tenan Morningstar Inc ngandika ing laporan anyar iku panginten Jepang ibukutha Tokyo ana kamungkinan kanggo duwe sijine dhewe metu saka mlaku kanggo casino resort casino gold coast sarapan prasmanan. lobal real estate tenan layanan Jones Lang LaSalle (JLL) wis disaranake sing turis Cina kamungkinan kanggo duwe peran penting ing Jepang nascent casino industri. Nalika pachinko parlours sing produktif ing ngarsane tengen watara Jepang, padha ora teknis dianggep minangka gambling dhuwit ora bakal dianugerahi ing pachinko parlours.