Sijine iki ing perspektif, kita wigati sing ing 200-meja persediaan nambah 3 persen kanggo pasar tabel kapasitas lan 1,600 kamar hotel nambah kira-kira 5 persen kanggo hotel kapasitas," ngandika Deutsche Bank tim.nalysts Jamie Soo lan Adrian Chan saka Daiwa Pasar Group Inc ngandika ing Wednesday wigati: "Adhedhasar diwenehake warata minggu-ing-minggu ADR [saben dina rata-rata revenue ing Macau] kanggo minggu pungkasan oktober, bukaan saka Studio Kutha ora katon kanggo drive sembarang materi tambahan dikarepake, nanging mbok menawa banget awal kanggo tarik serat adhedhasar limang dina pesawat data." elco Makutha Hiburan Ltd, 60 persen pemilik saka Studio City, amarga kanggo laporan sawijining asil waktu katelu ing ana ing wayah sore Macau wektu menang poker turnamen tangan siji ing wektu. Lawrence Ho Yau paru-Paru, co-ketua lan eksekutif saka tenan, wis ngandika iku ana "kaputusan bisnis" ora kanggo kurban VIP gambling ing resor ing tataran iki.aiwa ngandika ing cathetan ing oktober 27 yen Studio Kutha wis "ngrancang wilayah VIP.. menang poker hud mateni pokerstars aurora. dumunung ing lantai kapindho saka casino, sanadyan iku ora bakal dibukak ing wektu iki". menang poker ing 30 menit dina.