Racing lan operator casino Churchill Ketinggalan Tergabung (CDI) kacarita ngrekam revenue lan ing pangentukan Q2 thanks kanggo sawijining casino operasi lan ngrekam Kentucky Oaks lan Derby minggu.

CDI kang casino divisi sante sehat 23% gain revenue kanggo $82m lan 35% pangentukan bump kanggo $26.2 m. Pasangan iku salah siji saka 17 hopefuls vying kanggo papat casino lisensi munggah kanggo entuk ing negara.

CDI kang andel racing operasi padha ateges warata ing Q2, karo revenue nganti 1% kanggo $159.4 m senadyan 17% populasi ing wagering nangani menang poker nomer saka pungkasan wengi. Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre online hry poker texas holdem 2.
Kanggo telung sasi pungkasan juni 30, revenue wungu 7% kanggo $303.7 m nalika diatur pangentukan wungu 12% kanggo $116.5 m.2014 Oaks lan Derby kangoo wis aken karo contributing $8.8 m saka sing pangentukan total, ngrekam liyane tally kanggo perusahaan online hry texas holdem poker. Iki waktu kang nomer padha skewed dening lengkap telung sasi saka ADW bisnis ing Illinois, déné Q2 2013 sante mung 24 dina saka bisnis amarga negara politikus kang laggard ing renewing sing ADW aturan.

Ing juli 2, CDI mandhek pari-mutuel operasi ing Florida kang Calder Lomba Mesthi sanajan iku bakal terus kanggo operate ing property kang Calder Casino online kostenlos poker spielen ohne anmeldung.