Didegaké ing taun 1999 lan kadhaptar ing Pasar Utama saka London Stock Exchange, Playtech wis luwih saka 5,000 karyawan ing 17 negara. B2C sawijining fokus aturan ditetepake lan akeh online CFDs broker, operasi account pasar.com online hry texas holdem poker.

PBS uga saiki nyediakake operator karo bali-kantor pribadi kanggo desain bespoke, biaya-efektif 'OTC' kupon adhedhasar ing wilayah, wektu, olahraga, lan pasar. Iku pelopor saka Omni-saluran gambling kang, liwat Playtech SIJI, nawakake operator lan pelanggan sing, rapi, kapan, ing ngendi wae pengalaman tengen sembarang produk, saluran wae (online, seluler, toko) lan sembarang piranti nggunakake akun siji lan siji wallet online kostenlos poker spielen ohne anmeldung. Playtech kang Financials divisi makaryakke loro ing B2C lan B2B basis comanche bangsa casino walters ok. Lotre anyar layanan bakal weruh luwih isi kasedhiya liwat sawijining Betradar-powered Donya Nomer Layanan lan 49s produk, nampilaken luwih 50 lotteries saka sak donya teka ing account comanche bangsa lelungan plaza casino.