Mung jam mengko, Edwards' mati awak iki ditemokake dening housekeeper carane akeh iku amba wuta ing poker. Kaping pisanan, polisi ngandika wong wadon iki katon karo Edwards ing casino sadurunge nyababaken carane akeh iku tecno y2 ing nigeria slot. Dheweke wis ndhukung Edwards diundang Rodriguez-Quezada menyang kamar hotel, ngendi wong iki marang kang bakal njaluk panggonan kanggo turu lan pangan kanggo mangan kadhaptar casino perusahaan ing india.
Jurors ngginakaken enem jam deliberating lan pisanan ditolak ing pangisian daya saka kawitan-degree rajapati kadhaptar casino perusahaan ing amerika serikat. Ing sasi sadurunge nyababaken, Rodriquez-Quezada frequented duwe omah papan ndhelik lan truk mandheg lan ana kamungkinan sing ora duwe omah, polisi ngandika dhaftar situs de poker en ligne.