Panjenenganipun ngandika, "Casino Rock Pulo wis arep dadi cukup kanggo nglengkapi Steamboat Natchez," minangka kacarita dening penerjemah news comanche bangsa casino walters ok. Jumer, prau kang mbukak ing Kotak-Kutha waters rampung nalika tanah basis Jumer Hotel & Casino kabuka ing taun 2008 ing kidul-kulon Rock Pulo comanche bangsa lelungan plaza casino.
Saiki ana ketundha persetujuan dodolan antarane New Orleans Steamboat Co., diduweni dening Dow kulawarga, kang nganggo excursions ing sawijining Steamboat Natchez metu saka prancis Dalan, lan saiki nduweni, Jumer kulawarga, ngandika Matt Dow, perusahaan assistant marine operasi manager, miturut Kotak-Kutha Kaping laporan comanche abang kali kasino alamat. Dow tindak ing ngomong sing paddlewheel casino prau bakal kudu ekstensif pemugaran lan remodel amarga akeh saka interior sawijining kang dibusak bebarengan karo mesin game comanche bangsa casino kali abang. Prau tumuju downriver kanggo drydock ing Kayu Kali supaya bisa periksa dening loro Coast Guard lan para panuku potensial gun lake casino poker kamar nomer telpon. Ngandika Certificate anyar saka Pengawasan kudu disetujoni dening Coast Guard minangka siji sadurunge wis kadaluwarsa, lan sing proses pengawasan bakal nemtokake perlu dandan kanggo prau gun lake casino payback palooza.