acau kang GDP tambah dening 9.1 persen taun-taun ing syarat-syarat nyata kanggo taun lengkap 2017, miturut data resmi comanche bangsa casino kali abang. Iku pisanan kuwi taunan munggah wiwit 2013, mbantu dening mundhak ing ekspor saka layanan lan ing investasi.aming layanan ing Macau sing klebu ing ekspor nalika ngitung kutha kang GDP gun lake casino poker kamar nomer telpon. Sing ing urutan kanggo nggambarake mbuwang dening turis ing kutha kang kasino.acau kang GDP kinerja tren ing taun anyar wis bertepatan karo casino revenue game reged (GGR) tren ing kutha, nuduhaké wigati saka game sektor ekonomi lokal gun lake casino payback palooza. Game bisnis iki ora ngaruh kena pengaruh dening slump ing GGR sing wiwit ing juni 2014 lan lengkap kanggo rong taun.nnual casino GGR ing Macau dikirim sawijining tambah pisanan ing 2017, sawise telung taun consecutive saka kurangé populasi taunan: ing 2016, GGR ambruk 3.3 persen; ing 2015, iku katon 34,3 persen; lan ing 2014, GGR nolak dening 2.6 persen taun-taun.acau kang GDP nolak dening 1.2 persen ing 2014; ing 2015, iku ambruk 21,6 persen; lan ing taun 2016, iku katon 0,9 persen. gun lake casino poker kamar.