Sawise jerman gurita sing misterius njupuk Jerman kanggo menang saben wektu, Raymond Domenech kang internasional manager, lan Blatter nggawe u-siji ing goal-line teknologi, apa sabanjuré?Mungkin Fabio Capello kudu diselang Hogwart kang milih kupluk, utawa malah dipunginaaken Harry Potter minangka Wayne Rooney kang partner serangan, lengkap karo apa Nimbus 3000 broomstick os maias konferensi apa casino.
Ing kabeh garwane sanadyan game iki bisa cukup bisa nyedhiyani juara. Sing Xavi ora bisa pass kanggo nylametaké nyawané, lan David Villa!Wis tau malah damel gol?Apa bakal Brazilians umum yen Dunga ngasilake ngarep karo piala sanadyan?Iku bisa dadi pisanan sing menang Piala dunia sisih bali ngarep kanggo boos lan jeers, lan sing digawe kanggo manggon ing salah siji saka Rio kang favelas?Sing bakal cukup tiba saka sih-rahmat. Lagi wae rong dina yen sampeyan takon kula!Sleepless bengi kanggo rong dina?Moping sak omah kaya wektu gendakan disaranake sampeyan pindhah ing break?Muni menowo?Hardy jiwo malah tak isi saka olah rogo tumindak nonton Scot perang kang cara kanggo Wimbledon kang semi-final, lan weruh ipat saka Gillette serangan durung maneh casino pilihan la kaping silang. Sing ana cendhak rong minggu sanadyan casino jam operasi sak lockdown.

Sadurungé pemenang Uruguay njupuk ing Afrika final pangarep-arep, nanging bantahan wis bejat metu ing antarane tiyang ingkang golek warta gawe Amérika Kidul minnows, hacks bingung negara karo nelpon saben liyane jindik casino pilihan teka-teki silang pitunjuk. Sawise tabloid kritik, lan kabar saka kabeh proses saka kumrungsung nang camp, boso inggris FA wis digawe kaputusan...lan iku siji tengen telung pindho bonus poker mbayar meja. Robinho kang pacifier, kang pungkasan katon nuthuk sak Eastlands kamar klamben, rears sirah ora nyenengake telung pindho bonus poker free. Ing panggenan liya, perang karo tembung wis dipunwiwiti antarane Jerman lan Argentinians.