acau direkam total 4,714 kasus seng di tuduh game-related angkara ing full-taun 2017, miturut data dibeberke dening dening kutha Pengadilan Polisi ing konferensi penet (digambarke) como jogar poker online com dinheiro real. Tokoh dituduhake lan nambah 2,4 persen dibandhingake kanggo 4,602 kuwi kasus ing taun 2016 como jogar poker omaha regras. aming-related kasus seng di tuduh usury – kabeh kredit dhuwit sing luwih umum dikenal minangka silihan-sharking – melorot ing 2017 dening 2,9 persen taun-taun kanggo 428, polisi nuduhake data.acau kang nambah casino revenue game reged (GGR) kanggo lengkap-taun 2017 tambah dening 19.1 persen dibandhingake kanggo taun 2016, miturut data dirilis sadurungé sasi iki dening kutha kang pengatur, Game Pengawasan lan Sesambungan Biro como jogar poker no celular. Iku ditandhani ing taun pisanan saka GGR wutah sawise telung taun consecutive saka kurangé populasi taunan: ing 2016, GGR ambruk 3.3 persen; ing 2015, iku katon 34,3 persen; lan ing 2014, GGR nolak dening 2.6 persen taun-taun. loro munggah casino ulang tahun bonus.