total 648 wong wis kena denda sing jumlahe ing Macau ing taun 2016 kanggo udud sah ing wilayah nang kutha kang kasino, miturut data pemerintah loro munggah casino ulang tahun bonus. Sing tambah saka 32.2 persen dibandhingake kanggo 2015, nalika total saka 490 wong wis kena denda sing jumlahe, nuduhake data resmi.acau Sekretaris kanggo Urusan Sosial lan Budaya, Alexis Tam Chon Weng, ngandika ing desember kutha kang pemerintah iki mulling U-siji gegayutan ngajokaken ban smoking lengkap nang kasino loro munggah casino kode 2021. Pejabat padha pambiji proposal kanggo tetep ngrokok lounges – kasedhiya lagi free saka sembarang game tabel utawa mesin – ing game jubin, ngandika ing wektu. loro munggah casino bonus ora simpenan.