Amérika saben fantasi olahraga operator DraftKings wis announced sing iku niat kanggo miwiti aturan sawijining online siri kanggo pemain ing Australia mengko taun iki sawise nampa lisensi saka Northern Territory Racing Komisi loro munggah casino kode bonus 2021. Boston-based DraftKings diterangno sing Australia wis dadi kawolu bangsa kanggo lisensi sawijining layanan sadurunge nyatakake yen iku plans kanggo miwiti amal punters saka Perth kanggo Proserpine akses kanggo sawetara saka grafik lan saben minggu fantasi sayemboro panutup sepuluh olahraga profesional sak waktu liya saka 2018 best online poker sites real money usa. "Australia iku sawijining pasar penting kanggo DraftKings minangka nggabungke pengabdian pembuangan olahraga karo canggih [lan]-tech savvy konsumen, [kang] persis jenis saka wong sing tresna saingan ing DraftKings." maca ana statement saka Jason Robins, Pangareping Pejabat Eksekutif kanggo DraftKings best online poker sites reddit canada. DraftKings nyatakake yen Australia wewenang nggantosi pisanan sawijining layanan wis dilisensi njaba saka Eropah lan Amérika Lor ing advance saka ngitung buta kidul bangsa kang saiki fantasi pasar olahraga ing watara 1.65 yuta pemain best online poker sites reddit uk. "Ing sawetara taun pungkasan, Australia pikantuk fantasi olahraga pasar wis dramatically ngalami évolusi, nambah macem-macem saka saben olahraga fantasi platform, dipakani napsu akeh pembuangan olahraga hasrat sing tresna njupuk nyedhaki kanggo tim, atlit lan olahraga padha tresna," maca statement saka Robins best online poker sites real money. DraftKings ngumumaké yen fantasi olahraga kontes pelanggan 'nambah sakabèhé media olahraga pasar' dening awake dhewe melu karo isi liyane saka non-pecandu lan 'nambah nilai kanggo saklawasé kabeh aspèk saka olahraga pengalaman'.

Iku uga dikutip anyar perusahaan survey minangka nuduhake yen saklawasé setengah saka sawijining pemain wis dipunwiwiti kanggo tindakake liyane olahraga wiwit pisanan nggunakake sawijining layanan nalika sawetara 80% wis tambah konsumsi sakabèhé saka isi olahraga..