Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre poker nganggo akhir minggu iki ing wisconsin. Kanggo taun-kanggo-tanggal, revenue munggah 5.7% kanggo $2,05 b nalika bathi mlumpat saklawasé 19% kanggo $561.2 m poker nganggo sioux falls sd. On Wednesday, New Jersey Divisi saka Game Pelaksanaane dirilis sawijining Q3 Atlantic City pasar laporan income, kang weruh revenue net tiba 0.7% kanggo $778.6 m poker nganggo near kula dina iki. Minangka kanggo loro 'internet game mung' operator, Caesars Hiburan Interaktif New Jersey entuk YTD mediawiki saka $8.2 m ing revenue saking $23m, nalika Resorts Digital (kang kalebu PokerStars' New Jersey situs), dikirim mediawiki liwat $14m ing revenue saking $30.7 m.

Ing ana, New Jersey Casino Reinvestment Development Authority (CRDA) marang persetujuan pambuka kanggo Icahn request kanggo reallocate $5.6 m ing dana kang wis mbayar ing pajak kanggo bantuan dana Plaza kang implosion poker nganggo dina near me. SEDIH!Sauntara kuwi, ing de-Trumpification saka Atlantic City terus unabated bac de rangement sur roulette walmart.