Organizer konco mbesuk Totoan ing Olahraga 2017 extravaganza wis announced sing ing London acara saiki amarga fitur liwat 160 pamicara kalebu Nick Teyeng, Pangareping Pejabat Eksekutif kanggo British Horseracing Panguwasa. Kang diatur dening Olahraga Totoan Masyarakat (SBC) Global lan amarga bakal dianakaké saka September 12 kanggo 15 ing Olympia Conference Centre, Totoan ing Olahraga 2017 bakal edition saka apa tagihan minangka "paling gedhé ing donya internasional lan olahraga totoan perdagangan konferensi" bac de rangement plastique sur roulette. Kajawi ing keluwihan saka 1,200 delegasi, acara kanggo fitur wolung konferensi trek panutup topik tengen lengkap dawa lan ombone saka sportsbetting industri kayata totoan ing afiliasi, olahraga, data, inovasi lan olahraga. Teyeng amarga kanggo ngutangi expertise kanggo Gambar Sadar: Nganalisa Hak Media Impact panel nalika Nyimpen Las Vegas diskusi, kang bakal neliti carane olahraga lan tanah basis kasino bisa lan kudu bisa bebarengan, kanggo fitur Seth Schorr, Pangareping Pejabat Eksekutif kanggo Amérika operator casino Kalima Werna Game lan Ketua kanggo Downtown sawijining Grand Hotel and Casino Las Vegas. SBC Global ngumumaké yen Jens Nielsen, Kepala Sportsbook kanggo Danske Spil, tambahan disetel kanggo dadi antarane wong-wong ngandika ing Totoan ing Olahraga 2017 minangka bakal Jamie Hart, E-Commerce Grup Direktur kanggo Superbet, lan BetStars Ngatur Direktur Zeno Ossko. Luwih penutur sing nyakup Paris Smith, Pangareping Pejabat Eksekutif kanggo Pinnacle Olahraga, BetBright boss Marcus Brennan lan Mybet supremo Markus Peuler nalika NordicBet ngedegaken Jan Svendsen kanggo nggabungake panel ngrembakaken "kreatifitas ing teknologi alangan" qt slot ora njaluk disebut. Gegayutan pameran, SBC Global sing dicethakaké Pak Ijo wis dadi salah siji saka 22 page-wektu pamiarso kajawi SBTech, Betgenius, OtherLevels, eMerchantPay, Trustly, Matchbook lan Sewu Olahraga, kang bakal nyeponsori acara kang Totoan ing olahraga trek qt slot karo fungsi parameter. "Iki taun kang Totoan ing Olahraga ing mesthi kanggo dadi gedhe lan paling macem durung karo banget line-up saka pamicara dikonfirmasi lan wolung konferensi trek nyediakake paling lengkap jangkoan saka acara wae ing sportsbetting industri," maca statement saka Andrew McCarron, Ngatur Direktur for SBC Global qt slot disebut kaping pirang-pirang. "Kuwi karo pilihan saka sudhut wuwus lan pamicara ing saksi, nuduhake presents kesempatan sampurna kanggo tim manajemen senior saka tengen industri kanggo sinau lan nuduhake views ing sugih lan menehi pancingan lingkungan.".