Ana 289 kasino ing Nevada sing grossed $1 yuta utawa liyane ing game sak 12 sasi texas holdem poker tours central florida. "Yen iku tetep arep minangka padha, kita ngirim ora ndeleng kuwi substansial mundhut net direkam taun sabanjure fiskal," Lawton rampung. Game menang declind kanggo patang sasi consecutive ngisor iki shooting texas holdem poker tournaments atlantic city. Game nyumbang kanggo $6.28 milyar, utawa 34,3 persen saka income texas holdem poker tournaments online. Total revenue ana $18,3 milyar kanggo kasino ing Strip. Downtown Las Vegas kacarita net income saka $115.3 yuta, 4.5 persen gain ing 2017 texas holdem poker tournaments oklahoma. Matur nuwun kanggo kang ana kanggo kita saiki." Las Vegas ekonomi, mesthi, utamané gumantung ing pariwisata.
Nevada Game Kontrol Papan (NGCB) dirilis sawijining 2018 "Game Abstrak" laporan minggu iki ngumumke financial losses kansas star casino ulang tahun promosi. Abstrak nuduhake yen statewide umum lan expenses administratif totaled $13.33 milyar.
Sing luwih saka 30 persen tambah ing 2017 kang G&A expenses, kang totaled $10.22 milyar. Ing tangi saka medeni, Las Vegas Konvènsi lan Pengunjung Panguwasa katuduh karo turis, "Kita wis wis ana kanggo sampeyan sak apik kaping.