Lan MLB tim bakal muter luwih saka 80 omah-omahé game saben mangsa. A anyar liga olahraga profesional bisa looking kanggo pindhah menyang Sin City, sawise woro-woro iki digawe dening Rob Angelika minggu kepungkur, Komisaris saka Major League Baseball casino heist akses nilai kalen. Musuh iki wis ketoke ambruk ing dalan minangka NFL lan NHL duwe loro saiki mutusaké kanggo pindhah menyang kutha.
Uga nimbang bakal yen wilayah wis cukup baseball pembuangan casino heist agresif pendekatan paling apik. A stadion anyar bakal duwe kanggo bakal digawe karo dome, amarga panas sasi panas casino heist agresif pendekatan awit. Loro tim saiki muter ing stadion sing outdated, nanging inang kutha-kutha sing ora kasengsem ing nyediakake umum pendanaan kanggo nggawe acara anyar kanggo game. NFL bakal weruh ing Las Vegas Raiders teka ing kanggo muter ing 2020 karo stadion anyar ing karya nalika NHL bakal duwe expansion anyar tim, Vegas Golden Knights, ing operasi dening sabanjuré taun kabeh klebu resort casino ing aruba. Las Vegas wis mung rong yuta individu ing metro area, supaya iku bakal duwe cukup populasi cilik nalika ngelingi lokasi saka 30 MLB tim. kabeh klebu resort casino ing florida.

Statement dening Komisaris iki digawe ing MLB markas sak liga kang patemon taunan pungkasan minggu. Angelika nyatakake ing liga mbukak kanggo obah menyang Las Vegas yen tim kaya Tampa Bay Cahyo utawa ing Oakland Athletics wanted kanggo nggawe pamindhahan kabeh klebu marriott aruba resort casino stellaris.