Kita sepur liwat 7,000 staff saben taun lan uga Betsson Grup kita portofolio saka liwat 30 aktif klien kalebu nomer saka industri kang anjog jeneng. Jaime Debono, iGaming Academy kang Ngatur Direktur komentar sing "Pangerten GDPR lan syarat iku nempatno ing bisnis penting slot simpenan pulsa 3 tanpa cutout. Iku kritis sing perusahaan lan karyawan sing uga disiapake minangka iki bakal bantuan mesthekake padha aman njaga kapentingan sing uga wong-wong sing klien".iGaming Academy kang GDPR Selaras mesthi formulir bagéan saka perusahaan kang selaras peraturan inti sawetara slot simpenan pulsa 5 ewu tanpa cutout. Karo isi sing cocog kanggo kabeh karyawan sing menehi hasil karo data klien, yahoo mesthi wis kanggo netepake apa data pribadi, apa bagean kudu direksa, carane padha bisa breached lan carane kanggo tundhuk karo anyar GRPR peraturan apa tax wangun apa aku perlu kanggo gambling winnings. Wong ing sawetara kalebu: – tanggung Jawab – Game Keamanan Informasi – Laundering Anti-Dhuwit & Neruske saka Angkara – Anti-Penipuan & Pembayaran Nangani – Pembayaran Kertu Data Industri Keamanan Standar – UKGC Iklan Pedoman Kabeh kursus sing kasedhiya tuku kanthi ngunjungi igacademy.com/about/elearning/ apa tax wangun apa aku nggunakake kanggo laporan gambling winnings. iGaming Academy ngarahake salah siji saka tombol masalah peraturan saiki mengaruhi iGaming karo bukak saka sawijining anyar eLearning mesthi ing Umum Pangayoman Data angger-Angger (GDPR) selaras apa tax wangun apa aku perlu kanggo gambling winnings lan losses. Alternatively, kontak iGaming Academy kanggo akun tur lan kanggo ngrembug perusahaan prices kanggo mesthekake tim peraturan cecek.