Salah siji saka macem-macem game lan produk dadi tontonan ing ES 2018, Muter ' n PINDHAH anyar slot judhul, Planet Rejeki, bakal roket pemain menyang papan pratandha saka casino group.
Omni-saluran slot spesialis kang retro-futuristic, limang-rol, 40-payline slot jettisons pemain kanggo 1960-an ilmu fiction-inspirasi planet, ngendi padha bakal nemokke heroik astronauts goleki liyane-jagad ngurmati. Stackable game karakter lan alam bébas robot simbol ngewangi pemain ing intergalactic nggoleki lan ing siji, lagi ajeg wasis kasempatan saka menang amba hadiah awis. Tombol kanggo nggayuh menang amba iku robot, karo sepuluh ekstra giliran diwenehake kanggo pemain nalika telu utawa luwih saka wong-wong mau katon ing kothak kang eseman Robot Revolusi fitur ing echos casino kang pimpinan rega.
Nalika game ing mode iki, wilds dadi caket lan robot sling piyambak tengen kothak saka kiwa menyang tengen ngendi padha tiba adoh ing doodingues casino sampo. Kaya populer 60 Amérika seri TV Ilang ing Papan, Planet Rejeki uga maringi pirso pemain kanggo Magnetik Mayhem, fitur kang saged kang micu saben babak sadurunge reels teka kanggo nyegah. Ing reels bakal kelet bebarengan lan pemain bakal weruh simbol nggedhekake antarane wong-wong mau, kang mundhak kasempatan saka loman menang beda poker tangan. Ngomentari ing lelandhesanipun slot game, Muter ' n PINDHAH Chief Executive Officer Johan Törnqvist, ngandika: "Kita bukak page saka taun, Planet Rejeki, wis nyiyapake garis kanggo apa teka ing 2018 minangka kita dalan munggah kita game pembangunan lan terus ngirimke kualitas judhul kanggo global kita klien. "Planet Rejeki fitur premium grafis, fitur unik lan pinter mekanika sing pemain wis teka nyana saka kita judhul lan kita lagi manteb ing ati padha bakal seneng retro, durung futuristic tema kang appeals kanggo macem-macem demografi," miturut kanggo release penet. Delegasi ing taun iki kang ES babar Blas Game sing manawa dadi kepincut pirsawan nalika ngadeg ing N3-460 ing ExCeL London, Muter ' n PINDHAH nduduhake carane sawijining game panentu lan ditambahi expertise bisa entuk manfaat loro tanah basis lan operator casino.

Ing kajaba iku kanggo Planet Rejeki, Muter ' n PINDHAH uga bakal ndudohake sawijining anyar pionir omni-saluran game alat OMNY® ing ES, kang ing swedia game casino online pangembang ngandika disetel kanggo reshape ngendi lan carane pemain seneng game casino. velo avec roulette miwiti saka taun de quel umur.