Korea kidul operator casino, Grand Korea Luang Perusahaan Winates, wis kabaripun dirilis sawijining asil financial kanggo pisanan enem sasi saka 2018 nuduhake 4.1% tambah taun-taun ing bathi game kanggo rada liwat $212.29 yuta vauxhall adam energized black jack. Miturut ana laporan saka GGRAsia, Seoul-kantor pusaté tenan tambahan saka Korea Tourism Organization, kang afiliasi karo bangsa Ministry of Budaya, lan Olahraga Tourism, lan sing dicethakaké digabungake takings saka sawijining game tabel kanggo nem sasi pungkasan juni wis wungu dening 7,4% taun-taun kanggo nggayuh $186.65 yuta mayaguez resort and casino jobs. Grand Korea Luang Perusahaan Winates tanggung jawab kanggo trio Pitu Luck Casino-branded acara ing kutha-kutha Seoul lan Busan lan kosok baline rinci sing slot bathi ing manca-mung fasilitas kanggo periode enem sasi wis tiba dening sawetara 14.9% ing taun-taun kanggo ngadeg ing babagan $25.68 yuta mayaguez holiday inn resort casino. GGRAsia menapa malih kacarita sing juni weruh Korea Exchange-kadhaptar Grand Korea Luang Perusahaan Winates ngrekam 7.2% swell taun-taun ing digabungake game bathi kanggo mung liwat $32,54 yuta sanajan tokoh iki dituduhake 9.9% nyelehake nalika dibandhingake karo sasi sadurungé kang tally saka watara $36.51 yuta mayaguez resort and casino pool. Operator, kang pungkasan sasi diinstal Yoo Tae-Yeol minangka sawijining anyar Chief Executive Officer, tambahan diterangno sing takings saka sawijining game tabel kanggo 30-dina periode wis apik dening 12.7% kanggo $28.54 yuta nalika dikumpulke slot bathi wis plummeted dening 20.7% rada ing keluwihan saka $4 yuta mayaguez resort and casino numero. Kanggo Korea Kidul manca-mung kasino minangka kabèh, GGRAsia kacarita sing pungkasan taun weruh dikumpulke bathi game nyelehake dening kira-kira 5.4% ing taun ing taun kanggo $1.07 milyar minangka 16 acara kepincut ing wilayah saka 6.2% kurang pengunjung ing 2.22 yuta..