Liwat taun mbesuk, Konami bakal miwiti sawijining paling anyar Synkros sistem teknologi ing total 18 kapal dilakokno dening Norwegian Cruise Line Holdings ing sawijining telung merek: Norwegian Cruise Line, Oceania Cruises lan Bupati Pitu Lautan Cruises," Konami nyatakake ing release ditanggepi ana.orwegian Cruise Line Holdings pisanan dipilih Synkros ing 2012 kanggo loro sawijining casino cruise kapal paling kasino ora bonus Simpenan. Liwat kita sistem kemitraan karo Konami, kita lagi nggawa pelanggan kita newest pribadi lan fitur sing exemplify highly pribadi pengalaman padha seneng saindhenging lelampahan karo kita," Jim Abbas, wakil presiden senior saka casino operasi ing Norwegian Cruise Line Holdings, ngandika ing statement disiapake paling casino online ora bonus Simpenan. Konami banget pleased kanggo terus ndhukung warna kabutuhan bisnis Norwegian Cruise Line Holdings," ngandika Scott Richards, direktur sistem dodolan kanggo Konami.e ditambahake: "Kita tim wis darmabakti dhewe kanggo preparation lan efficiency minangka multisite mata uang lan panginstalan anyar kemajuan pelicula panuntun de robert de niro casino. Kita wis katon semangat kuwat kanggo tanggal lan katon ahead kanggo tambahan kasile." ne saka pemegang saham ing Norwegian Cruise Line Holdings punika Genting Hong Kong Ltd pelicula casino con robert de niro panuntun. Tenan wis ngurangi sawijining saham ing Norwegian Cruise Line Holdings wiwit 2013; iku saiki wis saham watara 11,2 persen, miturut juni pakaryan babagan penyimpanan file.enting Hong Kong – bagéan saka Malaysia basis Genting Klompok – iku sawijining operator casino cruise kapal lan joint venture operator casino ing Filipina.orwegian Cruise Line wis operasi ing ndonya, kalebu Asia. pelicula panuntun casino robert de niro.