Pamuter pisanan ngilangi ing dina iki Espen Solaas saka Norwegia, sing ngilangi ing 16 panggonan. Ing dina final saka kick-off acara tak ditindakake karo 16 pemain isih, kabeh kang wis dikunci munggah minimal saka $11,230. natasha.st[email protected] Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre.
Karo muter papat-nyerahke, meja ketoke dibandhingke marang akhire juara pelicula casino con robert de niro panuntun. +61 3 9292 8671 E. Kanggo luwih informasi media kalebu gambar utawa pamuter pitakonan hubungi: Natasha Stipanov Corporate Affairs Makutha Resorts T pelicula panuntun casino robert de niro. Raymond mung wis 1.64 yuta ing kripik, ninggalake wong minangka short tumpukan marang Fu Qiang (3,7 yuta), Alex Lynskey (4.95 yuta), lan Michael Addamo (5,4 yuta), sing ana ing chip pimpinan ing wektu pelicula black jack asalto al casino. A total saka 153 entrants cashed ing acara, karo minimal awis kang worth AUD$2,885.
Ing acara pisanan ing 2017 Australia mayuta-Yuta ana whopper kang weruh Robert Raymond kasil navigasi massive lapangan kanggo entuk Acara 1 judhul lan AUD$320,830 poker face ibig sabihin sa tagalog. Nalika Sam Higgs, pamuter liyane saka Melbourne, di cekel ing 8th panggonan final pitu padha nyetel. Loro cedhak tumpukan, nanging, ora menehi munggah lan rampung munggah madhep mati marang siji liyane nalika muter tak kepala-up karo Raymond besting Fu kanggo bareng ing singa kang saka hadiah-blumbang lan coveted Australia mayuta-Yuta ring juara.