Game Online lunak tenan GAN (biyèné GameAccount Jaringan) wis inked free-muter casino online menehi hasil karo Nevada bata-lan-mortir operator casino Amérika Casino & Hiburan Properties (ACEP) pelicula black jack asalto al casino. GAN wis sarujuk kanggo nyedhiyani sawijining Simulasi Game produk kanggo ACEP kang papat Nevada situs, kalebu Stratosphere Casino ing Las Vegas Strip, karo bukak samesthine sadurunge taun liwat. ACEP kalima komersial US operator casino nganggo produk lan tandha pisanan Vegas menehi hasil kanggo GAN. GAN CEO Dermot Smurfit, sing dipindhah kulawarga saka Irlandia kanggo Vegas sadurungé taun iki, ngandika bejat menyang Amérika kang ndhuwur casino pasar wis dawa wis prioritas kanggo tenan poker face ibig sabihin sa tagalog.
ACEP direktur game pembangunan Alika Driscoll ngalembana GAN tim kang "kemampuan kanggo nglakokaké lincah kanggo nggawa kita online, ing daya saka platform technical lan manfaat saka sing Simulasi Game model." SWINOMISH MIWITI BRANDED PLAY4FUN ATURAN SG Interaktif, digital divisi saka piranti game maker lan panyedhiya teknologi Ngelmu Game, wis ketemu liyane bata-lan-mortir partner kanggo tis Play4Fun Jaringan sosial platform game. On Monday, Swinomish Casino & Lodge ing Anacortes, Washington dibukak sawijining branded Play4Fun aturan, ing ngisor iki bukak saka SG alam Semesta Seluler Concierge, loro kang saiki integrasi karo casino kang Kasetyan Program poker face hip hop versi.
Bob Hays, Sci-Games VP komersial, interaktif, ngandika Play4Fun ana Swinomish langganan "kesempatan kanggo melu karo isi sing favorit saka Bally, Barcrest, Acak Master lan Williams pembangunan game studios ing desktop lan seluler kabeh ing Swinomish branded lingkungan." Swinomish co-GM Jay Ellenberger ngandika group setya kanggo "njelajah teknologi anyar" lan nyediakake tamu karo "cara anyar kanggo seneng Swinomish account online lan ing mobile." myVEGAS NAMBAH BORGATA KANGGO myREWARDS PROGRAM Playstudios, gawe konco MGM Resorts' populer myVEGAS sosial casino app, wis announced sing Atlantic City-anjog pasar Borgata Casino Hotel & Spa wis gabungan myREWARDS program poker face carane kanggo duwe. Saka titik iki maju, myVEGAS pemain bisa ngijolake nilai ganjaran kui liwat game kanggo non-game fasilitas ing Borgata. Playstudios biz-dev VP Jeff Netzer perusahaan ngandika sumurup myVEGAS "ora bakal ngrampungake nganti iku klebu soko sethitik saka liya sing paling populer game panggonan ing KITA." Borgata senior VP Joe Lupo ngrayakake kang pisanan East Coast property kanggo mlebu ing karo myVEGAS, gabung inang liyane lelungan lan luang merek kalebu Cirque du Soleil, Allegiant Online, Wolfgang Puck restoran, Royal Caribbean garis layaran Internasional lan ing Hippodrome Casino ing UK menang amba slot dhuwit recehan free. Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre menang amba slot online italia.