ccording kanggo dening pakaryan babagan penyimpanan file kanggo Korea ijol-Ijolan, pamindhahan kanggo "nyegah panyebaran saka Covid-19 ing Seoul".s selasa, Korea Kidul wis kacarita 880 kasus anyar ing 24 jam, njupuk nasional tally wiwit wiwitan saka krisis, kanggo 44,364 poker face carane kanggo duwe. f anyar kasus, 848 padha diklasifikasikaké minangka "search" miturut Korea Kidul Mentri Kesehatan lan Kesejahteraan menang amba slot dhuwit recehan free. Seoul wis salah siji saka paling dhuwur tarif saka Covid-19 infèksi ing negara, data resmi nuduhake. Tingkat 3" bakal aplikasi ing korea Kidul masyarakat ngendi saben tally saka infèksi kasus tikel saka dina sadurunge, miturut Yonhap menang amba slot online italia. Ing Tingkat 3 ngadohi sosial ngukur, sembarang klumpukan saka 10 utawa luwih wong bakal begalan: perusahaan uga bakal takon kanggo mesthekake non-penting karyawan makarya saka ngarep. menang amba ing willy wonka slot mesin.