Data saka Virginia Racing Komisi marang sing nglindungi wagered $70.8 yuta, kang kui $531,000 ing negara tax revenue, lan $354,000 ing dana lokal menang amba slot online italia. Sajarah racing mesin – kang ngidini gamblers kanggo nyeleh bets ing balapan sadurunge mbukak karo jeneng saka jaran, jockeys, kathok dowo, lan trek lokasi ndhelikke – wis kritis kanggo narik kawigaten wong kanggo trek. "Ing prajanji panacea saka tambah revenue kanggo negara tau misale jek materialize, lan biaya kanggo masyarakat saka omah-omahé bejat lan kulawargané bisa anduwèni dhampak gedhé." Rosie situs web jelas sing bebarengan karo nonton animasi horserace, pemain duwe pilihan saka nonton "graphic wujud sing kasil sing bakal ing tradisional casino game." Virginia isih ora duwe komersial tradisional utawa suku kasino karo Las Vegas-gaya mesin slot lan game tabel, nanging ora duwe werna abu-abu pasar ngendi warga bisa nggawe totohan menang amba ing willy wonka slot mesin. "Lan kita secara harfiah mung metu saka gapura lan miwiti karo pangarepan gedhe kanggo teka." Game mesin ora teka tanpa kontrovèrsi menang amba ing wolf mbukak slot mesin. Kolonial Ketinggalan iki dituku dening Chicago basis Revolusioner Racing pungkasan taun ing kondisi sing shuttered trek bakal sah kanggo mbukak karo sajarah racing mesin poker pasuryan kaya casino. "Mung juara ditambahi gambling ing Virginia ing industri gambling," Family Foundation Presiden Victoria Cobb opined ing April.

Bebarengan karo Kolonial Ketinggalan, langkah ngidini trek kanggo mbukak papat mati-trek totoan acara, kang bakal kabeh nggunakake Revolusioner kang Rosie Game Emporium account poker tangan urusan golek kasempatan. Toko penak, bar, lan restoran tengen negara wis digabung dadi-disebut "skill mesin" menyang perusahaan sing poker tangan 5 huruf.