A spokeswoman kanggo US Agung kang kantor ing selasa nolak kanggo nerbitaké rincian liyane ing kasus poker pasuryan kaya casino. Dakwaan iki asil saka diselidiki dening Federal Bureau of Investigation lan IRS poker tangan urusan golek kasempatan. Ing counts wiwit kira-kira ing desember 2015, lan langgeng nganti bab januari 2018, pejabat federal luwih pratelan ing statement poker tangan 5 huruf. Pungkasan taun, NIGC dikirim suku 29-kaca Kabar saka Nglanggar (NOV) listing 527 infringements saka suku lan federal aturan carane kanggo pindhah menyang casino ing goa.
Panjenenganipun mbayar saka dhuwit kui ing St. Oustigoff wis samesthine kanggo katon sadurunge Western Wisconsin federal Hakim Stephen Crocker carane kanggo pindhah menyang casino stardew valley.

Wisconsin grand hakim wis indicted mantan Teluk Penyu casino buruh dipuntudhuh saka embezzling liwat $72,000 saka suku game property. Croix Chippewa saka Wisconsin dinuga digunakake casino dana kanggo mbayar liwat $301,000 kanggo Lawrence Larsen antarane 2015 lan 2017 kanggo consulting layanan ing mariyuana lan produk related carane kanggo pindhah menyang casino kanggo pisanan.