Ralph Recto helpfully nyaranke yen RCBC padha kanggo nggawe Bangladeshi bank kabèh, mbok menawa RCBC kang "rega pasar bakal nambah saka apa iku digunakake kanggo dadi." RCBC wis teka ing geni kanggo nransfer dana kanggo Philrem senadyan Bangladeshi bank ngirim RCBC sawetara "mungkasi pembayaran' pesenan alerting wong-wong mau kanggo nyolong. RCBC branch manager Maia Santos-Deguito wis ngendhog kanggo ngidinke withdrawals nanging dheweke wis nuding driji bali ing RCBC ndhuwur execs, ngakoni dadi wong tiba/gal, anjog Tan file kanggo perdata marang Deguito technique pour gagner au blackjack. Wong uga wis ana kanggo tangan liwat saklawasé $10m kang claims wis ditampa saka salah siji saka junket agen minangka mbayar maneh kanggo utang pribadi technique pour gagner a la roulette electronique.

Sabanjure pangrungon Senat ing skandal wis dijadwal kanggo April 19 technique pour gagner a la roulette electronique au casino. Supaya adoh, junket operator Kam Dosa 'Kim' Wong wis bali cedhak kanggo $5.5 m saka awis sing loro Cina junket agen ditransfer menyang macem-macem akun ing Solaire Resort Casino lan Midas Hotel casino aku bisa nyandhang kathok cendhak ing genting casino.

Filipina bank ing tengah gedhe Bangladeshi Bank Heist saka '16 ngandika iku kang disiapake kanggo tundhuk yen Filipina pemerintah pesenan bank kanggo nggawe serep sawetara saka Bangladeshi losses aku bisa nyandhang jins kanggo casino. Wong luwih nyariosaken sing liyane $17m iki isih ing tangan saka search carane mbayar tenan Philrem Layanan Inc, pratelan sing Philrem execs terus kanggo lali aku bisa nyandhang jins kanggo casino.
Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre.