Sawise nutup metu 2017 dening inking menehi hasil kanggo ndarbeni tenan konco RoyalPanda.com kanggo meh $141.4 yuta, swedia game online operator LeoVegas AB saiki wis kabaripun announced ing tondo asto saka persetujuan kanggo tuku pasangan Properti Intelektual lan piranti Lunak Winates.
Miturut kanggo release penet saka tenan diterbitake dening GPWA, Stockholm-based LeoVegas AB disetel kanggo nglampahi sawetara $90 yuta ing sawijining paling anyar tuku, kang bakal menehi kontrol saka akeh Inggris-madhep casino online domain kalebu BetUK.com, SlotBoss.co.uk lan Bingos.co.uk aku bisa nyandhang kathok cendhak ing genting casino. LeoVegas AB kabaripun diterangno sing Alderney-kantor pusaté Properti Intelektual lan piranti Lunak Winates bubar kui papat-waktu bathi mung liwat $16.2 yuta, kang dituduhake munggah saka 49% ing taun ing taun, nalika sawijining diatur pangentukan sadurunge interest, tax, depreciation lan amortization ngrambah meh $5,3 yuta aku bisa nyandhang jins kanggo casino.

Target tenan purportedly sumerep 96% saka sawijining takings teka saka pemain dumunung ing Inggris karo akèh-akèhé saka iki nggenepi piranti seluler aku bisa nyandhang jins kanggo casino. "Transaksi wis subyek tartamtu nutup kahanan lan wis dijadwal kanggo nutup pungkasan ing waktu pisanan saka 2018," maca release saka LeoVegas AB cemlorot lan jenenge sing kawentar slot mesin.

"Disualekno bakal luwih ngiyataken LeoVegas AB kang ngarsane ing Inggris lan sawijining posisi anjog seluler operator." LeoVegas AB ngumumaké yen disualekno, kang bakal menapa malih ndeleng iku njupuk liwat Newcastle-Marang-Tyne basis layanan marketing tenan Roket 9 Winates, kang ditangani dening sawijining LeoVegas Game Winates tambahan karo wawasan kanggo bakal kawujud ing awis lan liwat nggunakake sawijining 'ana utang fasilitas'. Gustaf Hagman, Pangareping Pejabat Eksekutif kanggo LeoVegas AB, ngumumaké yen Properti Intelektual lan piranti Lunak Winates wis 'sanget semangat ing [sawijining] wutah lan untung' lan wis terus nggenepi technical platform diwenehake dening British lunak pamuka Bede Game Winates sawise transaksi wis dirampungaké spark 5 pro rega ing slot. "Kanggo bisa ing kita nem-taun mengeti saka bukak saka LeoVegas AB kanggo tumindak iki apik banget disualekno ngrasa cukup gedhe," maca statement saka Hagman..